fbpx

Vores services

Negle

Lakering, gele negle manicure, forstærkning, pedicure

Fødder

Lakering, Spa pedicure med fodbad webdemo i fodbehandling

Lash Lift

Buer dine vipper så de ser længere ud. Prøv med farve for et fuldendt look

Voks

Få fjernet uønsket hårvækst af ben, arme armhuler og ansigt

Nail art

Special designet små detaljer på dine negle til at give et personligt udtryk

Negle

Gele negle

Hos Nailogi forlænges dine egne negle med gele. Fordele ved gele er at den er lugtfri. Du få geleneglene opfyldt igen når de begynder at gro ud.  

Manicure

Ved en manicure sørger vi for at neglene får samme længde og form. Vi tilklipper neglebåndene efter ønske og behov. Det er muligt at tilkøbe lakering af neglene

Forstrækning

Hvis dine egne negle ofte knækker, kan det være en mulighed at få lavet en forstærkning. Det er en opløselig gele som lægges ovenpå dine egne negle der gør dem stærkere og mere modstandsdygtige

Shellac, gellac og neglelak

Shellac og gellac er begge langtidsholdbare lakeringer som holder i op til 14 dage. De er fuldstændig tørre efter endt behandling. Neglelak er en lakering af neglene som er meget nem at tage af og kan holde op til 7 dage – afhængig af dit aktivitets niveau.

Fødder

Pedicure

Ved en Pedicurer vi for at neglene får samme længde og form. Vi tilklipper neglebåndene efter ønske og behov. Lakering af tåneglene tilkøbes.

 Spa pedicure 

Her er selvforkælelsen i fokus. Ved spa pedicure fortages en pedicure og filning af huden under fødderne, lakering af neglene og en skøn scrub som fjerner alle de døde hudceller og afsluttende en maske som giver huden masser af fugt. Har du ekstra hård hud under fødderne kan det anbefales at tilkøbe en frugtpeeling så du virkelig kan komme af med den hårde hud.

Vipper

Lash Lift

Ved lash lift går vi ind  og buer dine vipper så de ser længere ud. Dette kan hjælpe til at give et naturligt look af lange vipper, så mascaraen kan få et par fridage

 Farve / Tint

Tint betyder farvning. Selvom mange af os har sorte øjenvipper, er spidserne ofte mere afbleget. Derfor vil du få en virkelig god effekt af at få farvet dine vipper

Voks

Ben

Undgå indgroet hår og irriteret hårsække efter barbering ved at få vokset dine ben. Hårene bliver blødere og faktisk tyndere Du kan få vokset både under og overben. Behandlingerne er selvfølgelig altid på begge ben.

Armhule

Få fjernet hårene under armhulen. Meget hurtig behandling da området ikke er så stort. Tilgengæld har du glæde af det længe efter.

 Ansigt

Bryn, kinderne eller overlæben, Vi bruger hot wax som er en yderst skånsom voks da den ikke hænger fast i huden, hvilket er virkeligt rart specielt i disse ømme områder.

Nail art

Glitter

Glitter kan være en skøn måde at få noget spil ind i dine nejle. Denne funglende effekt giver virkelig liv til neglene. Man kan enten lave en hel negle med glitter eller lave en fade. Dvs hvor glitteren er meget intens og derefter gradvis aftager. En anden fed effekt er at lave glitter på bagsiden af neglene

Folie

Kan bruges til at give neglen skønne mønstre, f.eks. marmorering, skinnende guld eller flotte farverige blomster.

 Stamting

Stamping benyttes til meget små detaljer, eks hvis du ønsker et blonde mønster, små fine streger, bestemte blomster, dyr, skrift. Stamping lavet fra en lille metalplade hvor mønsteret er ingravetet. Da lægger man i farve i mønsteret og samler det op med en stamping pude, hvorefter mønsteret trykkes ned på neglen. Utrolig fin metode til detaljer.

Sten og nitter

Neglene kan dekoreres med sten i alle størelser som virkelig får neglen til at funkle. Alt fra Swarowski krystaller til spidse nitter. Man kan endda lægge små tandjul, tørrede blomster og diverse sager ned i eller ovenpå neglen 

 Håndmalet

Det er utrolig flot at få håndmalet mønstre, designs og streger på ens negle. Det giver virkelig et personligt udtryk og bare at se processen giver et indblik i negleteknikerens stolthed over deres fag.

Share the Love

Nailogi skønheds salon

M-F: 10:00 – 20:00
Lør  : Efter aftale
Søn  : Efter aftale

Forespørgelse