fbpx

De Blødeste

Ben Nu!

Skrevet af: iben jørgensen

Solen er begyndt at kigge frem og snart kan vi atter nyde en sommerbrise med et glas rose i hånden, iført vores ynglingskjole og sandalerne på fødderne.

Er dine ben klar til at blive luftet?

Ben: De bliver nemt forsømt, specielt efter at havde været gemt væk hele vinteren.

Vi gir dig den perfekte guide til hurtig at komme i gang.

Læs med i følgende 6 tips til hvordan du hurtigt får dine ben klar til sommer.

6 Trin til sommer ben

1. TONE UP

First thing’s first, vi er nok mange som kan nikke genkendende til, at det sidste år ikke har stået i motionens tegn.

Måske er du ligesom jeg, begyndt at gå lange ture? I så fald har du allerede her taget det første skridt i den rigtige retning.

Jo før du begynder at få gang i benene, desto bedre kommer de til at se ud.

Prøv eventuelt. en danse inspireret work out. Barre ballet træning, lady styling eller denne danse inspireret video fra MadFit, som holder mig kørende under Corona: https://www.youtube.com/watch?v=1vRto-2MMZo

Øvelserne er for alle og hjælper dig med hurtigt at tone dine ben, samtidig med at det er sjovt.

2. EXFOLIERING

Det er helt uden tvivl, at poweren af en god scrub er undervurderet. Det er den nemmeste måde at få en strålende glød i benene igen efter vinterens kulde. Døde hudceller får huden til at se kedelig og nærmest skelagtig ud.

Jeg elsker at lav et fodbad og mixe en lækker suger scrub sammen til at fixe både ben og fødder med. Du kan se nogle af mine favorit opskrifter her. LINK!!!! Du kan også gå på shopping på www.pronunc.com/shop og finder de populære brands fra klinikken.

INDSÆT LINK TIL SCRUB OPSKRIFT PÅ SIDEN. Lav en dobbelt portion – så har du nemt en scrub som du kan anvende flere gange.

3.LOTION TO GANGE DAGLINGT

Måske er det været tilstrækkeligt med lotion én gang om dagen her i vinterperioden eller sjældnere, men hvis du er ude efter den perfekte tan og glød, så opgrader din skønhedsrutine til to gange dagligt. Gerne efter morgenbadet og inden du går i seng. Jeg er selv fan af at bruge kokos olie, hvis jeg har en stille morgen/aften. Hvis jeg lige skal forkæles ekstra er min go to CND SPA Bright Citron SCRUB.

4. SØRG FOR AT GIVE DINE NEGLE EN MANICURE/PEDICURE

Hvis du ikke har tid eller budget til at få lavet manicure/pedicure regelmæssigt, skal du ikke panikke. Her er mine tips, så du selv kan pleje dine negle, så du både spare tid og penge.

Sådan gør du:

Skub neglebåndene tilbage med en neglebånds skubber (gerne lige efter du har været i bad). Trim neglebåndene, hvis nødvendigt med en neglesaks. Fil neglene en gang om ugen for at sørge for, at de holder formen. Filen skal være på maks 220 grit. Husk at klippe tåneglene med en vinkel på 45 grader i hjørnerne for at undgå nedgroet negle. Hvis du bruger neglelak, så husk ALTID at benytte en basecoat. Basecoaten beskytter dine negle for misfarvninger fra farven og hjælper lakeringen til at holde længere.

BONUS info: I CND Vinylux neglelakkerne er basecoaten allerede en del af farven.

Afslut med en god fed creme eller lotion.

Se videoen fra CND her: https://youtu.be/GeWqrq7R0KQ

OBS. Hvis du har tildens til nedgroet negle, sygdomme eller hvis du oplever at dine tæer ser unormale ud, søg da professionel hjælp hos din læge eller en statsautoriseret fodterapeut.

5. FIND DEN HÅRFJERNINGS METODE SOM PASSER DIG

Når det kommer til hårfjerning, er de fleste af os i en af disse to kategorier: Voks eller barbering

Barbering fjerner hårene nu og her og kan gøres hver dag. Men kan medføre irritation for huden.

At vokse hårene er en mere langtidsholdbar plan. Du får et super blødt resultat i længere tid, da hårene bliver fjernet helt ved roden. Med regelmæssig voksning betyder mindre hårvækst med tiden – helt klar en stor fordel.

Hos Nailogi bruger vi et af verdens mest anerkendte mærker Perron Rigot Hot wax, som er patenteret og virkelig nænsom både for huden med også “smerteniveauet” da den kun griber fast i håret og ikke klistrer til huden.

6. EN FLOT KULØR

Din huds glød har allerede fået et flot boost af exfolieringen og daglig brug af lotion. Du kan sagtens allerede nu være stolt af din indsats! Hvis der lige skal en ekstra gang kulør på benene, kan selvbruner helt sikker klare tricket. Det er nemt og hurtigt, men lad nu vær med at overdrive. Less is more.

Med det vil jeg runde af og sige tak fordi du læste med. Håber du fik nogle gode råd, så du kan komme igang med at sikre dig de flotteste ben her til sommer. I må meget gerne hashtagge mig på #nailogi og vise jeres fremragende fremskridt.

Bedste hilsner

Nailogi – Iben