fbpx

Essentials Care Duo Pen Kit CND

DKK 259,00

<h2>Smukke og modstandsdygtige negle på farten</h2>
Den prisbelønnede CND™ SolarOil™ og CND™ RescueRXx™ hjælper med at reparere, fugte og styrke neglene på farten. Her som praktiske care pens med en unik, on-the-go twist, der har en kontrolleret og effektiv påføring. Et must-have i enhver taske for smukke og modstandsdygtige negle på farten.

&nbsp;

&nbsp;

Beskrivelse

<div class=”description short-description details-short-description”>1 x 2.36 ml SolarOil,</div>
<div class=”description short-description details-short-description”>1 x 2,36 ml Rescue</div>
<div class=”description details-long-description”>

SolarOil™ bør anvendes med enhver service og regelmæssigt. SolarOil™ forhindrer skader som negle, der skiller i lagene, knækker let eller har tendens til misfarvning. Den prisbelønnede negleolie giver dine negle styrke og pleje i dybden. Regelmæssig brug af SolarOil™ øger holdbarheden af din salon behandling, såsom SHELLAC®. Ingredienser såsom fugtgivende jojobaolie, risolie og mandelolie samt foryngende E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og blødgør neglebåndene.

</div>
Den prisbelønnede CND™ RescueRxx™ indeholder ingredienser, der hjælper med at reparere, fugte og pleje dine negle. Eventuelle skader på neglen vil blive repareret ved hjælp af kun et enkelt twist på pennen – et system udviklet til kontrolleret og effektiv applicering. Dette er et “must-have” i hverdagstasken, for at sikre smukke og modstandsdygtige negle på farten. CND™ RescueRxx™ genopbygger og reparerer beskadigede negle og er redningen, når du har brug for hurtig hjælp til negle, der er meget tørre negle, der nemt knækker eller flosser. CND™ RescueRxx™ i en hands-on pen giver en hurtig, enkel og kontrolleret applikering med mindre produkt forbrug,  og viser mærkbar forskel på få dage.

<strong>Anvendelse:</strong>

SolarOil ben påfør produktet på neglen og massér den forsigtigt ind. Husk spidsen af neglen samt neglepladen. SolarOil™ kan penetrere både SHELLAC®, VINYLUX™ og Creative Play™.

CND™ RescueRxx™ bør anvendes på en naturnegl uden neglelak. Påfør som neglelak og massér forsigtigt ind. Anvend 2-3 gange dagligt, i op til 4 uger. CND™ RescueRxx™ bør ikke anvendes på huden. Brug RescueRxx™ sammen med SolarOil™ for at få de bedste resultater. RescueRxx™ erstatter ikke behovet for olie. Lad RescueRxx™ arbejde i mindst 30 minutter, før du vasker hænderne eller anvender SolarOil™.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essentials Care Duo Pen Kit CND”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *