fbpx

Folie Lim, Nail Art

DKK 44,00

Folie lim bruges til nailart, når du gerne vil haven en flot folie til at sidde på neglene

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

12 ml Nail Diva
Sådan anvender du Foil Glue

SHELLAC®

Læg et lag Base Coat og to tynde lag farve. Læg et lag Top Coat og fjern Top Filmen. Læg et tyndt lag folielim og hærd i 1. minut i LED lampen. Placer folien på neglen, og brug en nail wipe til let at presse folien fast i limen. Fjern foliestykket fra neglen. Læg et lag Top Coat.

 

VINYLUX™

Læg to tynde lag farvelak, og lad dem tørre. Læg et tyndt lag folielim, og lad den tørre 3-4 minut­ter. Placer folien på neglen, og brug en nail wipe til let at presse folien fast i limen. Fjern foliestykket fra neglen. Læg et lag Weekly Top Coat.

 

Akryl & Gele

Støb neglene helt færdigt. Læg et tyndt lag folielim, og lad den tørre 3-4 minutter. Placer folien på neglen, og brug en nail wipe til let at presse folien fast i limen. Fjern foliestykket fra neglen. Læg et lag Weekly Top Coat.

 

Creative Play™

Læg et lag Base Coat. Læg to tynde lag farvelak, og lad dem tørre. Læg et tyndt lag folielim, og lad den tørre 3-4 minutter. Placer folien på neglen, og brug en nail wipe til let at presse folien fast i limen. Fjern foliestykket fra neglen. Læg et lag Top Coat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Folie Lim, Nail Art”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *