fbpx

Sun Soul Body Spray Milk, SPF 30

DKK 225,00

Sun Soul Body Spray Milk, SPF 30

Vandafvisende solspray til kroppen med mellem og høj UVA- og UVB-beskyttelse. Beriget med aktive anti-age ingredienser, der gør produkterne ideelle til bevaring af hudens skønhed. Den ultralette, ikke-fedtende konsistens absorberes hurtigt af huden og gør produkterne nemme og behagelige at bruge. Velegnet til lysere hudtoner, der nemt bliver forbrændt. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone. 72% ingredienser af naturlig oprindelse.

AKTIVE INGREDIENSER
BIOMIMETISK PEPTIDE DNA-BESKYTTELSE: aktiverer og efterligner den naturlige DNA-beskyttelse og reparationsmekanismer for at korrigere skader forårsaget af UV-strålerne.
ACEROLA EKSTRAKT: En frugt, der stammer fra Sydamerika, og som også kaldes Barbardos Kirsebær. Frugten anvendes i kosmetik på grund af dens høje indhold af C-vitamin, der gør den til en ekstraordinær antioxidant. UVA- OG UVB-FILTRE: Fotostabile filtre uden NANO-teknologier og octocrylen.

Beskrivelse

150 ml, spray water resistant

Sun Soul SPF

Et bredt udvalg af avancerede beskyttende solprodukter, der mindsker risiko for solskoldning, og derved forebygger de celleskader som solen kan forårsage. Her finder du produkter der forbereder huden til solen, beskytter ved solbadning, plejer og reparerer efter soleksponering, og forlænger den gyldne kulør. ARGANOLIE er den ultimative antioxidant der reparerer, nærer og fugter. Biomimetisk DNA defense peptid ACETYL HEXAPEPTIDE-51 AMIDE ACEROLA kirsebær med højt indhold af C-vitamin, antioxidant Ecocert certificeret PHYSALIS ANGULATA antiinflammatorisk ekstrakt.
ANVENDELSE
Fordel generøst på ansigt og krop inden du skal i solen. Gentag applicering, særligt efter at have været i vandet eller efter at have svedt meget.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sun Soul Body Spray Milk, SPF 30”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *